Nyheter

 
Napractiva - Sollentunas naprapat - Bästa naprapat i Sollentuna - Logga - Vit - 80x79

Om oss

Högsta kompetens inom behandling och rehabilitering av fysisk- och psykisk hälsa

JULIAN BENITEZ

Naprapat, massör & akupunktör

Jag är en erfaren naprapat, massör & akupunktör i Sollentuna – med lärarexamen från Södertörns högskola 2002 & naprapatexamen från Naprapathögskolan 2006. Det finns ingenting som ger mig mer energi än att hjälpa andra att må bäst! 

Napractiva - Sollentunas naprapat - Julian Benitez - Om oss 2
Napractiva - Sollentunas naprapat - Julian Benitez - Om oss 241

THERESE WINBERG

Naprapat & massös

Fullt utbildad & specialiserad naprapat & massös i Sollentuna, med idrottsbakgrund inom friidrott & kampsport, vilket passar perfekt till den behandlings- och rehabiliteringskultur som finns här hos oss på Napractiva – Sollentunas naprapat!

Napractiva - Sollentunas naprapat - Sollentuna - Therese Winberg - Om oss - 6
Napractiva - Sollentunas naprapat - Therese Winberg - Om oss 242

ROBIN NÄSLUND

Naprapat & massör

Fullt utbildad, specialiserad & proffsig naprapat & massör i Sollentuna, med 4-årig högskoleutbildning inom naprapati, samt naprapatexamen från Naprapathögskolan. Älskar att jobba med människor och har ett enormt intresse för kroppen – samt träning!

Napractiva - Sollentunas naprapat - Robin Näslund - Om oss 501
Napractiva - Sollentunas naprapat - Robin Näslund - Om oss 502

ULRIKA ANDERSSON

KBT-psykoterapeut & mindfulnessinstruktör

Napractiva – Sollentunas naprapat får jag arbeta med det jag verkligen tycker om! Att hjälpa individen där hon befinner sig i livet & hjälpa henne må bäst! Jag har arbetat med KBT i Sollentuna, samt som KBT-psykoterapeut i över 15 år.

Napractiva - Sollentunas naprapat - Ulrika Andersson - Om oss 243
Napractiva - Sollentunas naprapat - Ulrika Andersson - Om oss 4
Naprapat Sollentuna - Napractiva - Sollentunas naprapat - Bästa naprapat i Sollentuna - Logga - Separator with icon - 55x54

Om Napractiva – Sollentunas naprapat

Napractiva – Sollentunas naprapat: Högsta kompetens inom behandling och rehabilitering av fysisk- och psykisk hälsa.

Napractiva – Sollentunas naprapat startades som Napractiva Rehab redan 2004. Målet för Napractiva – Sollentunas naprapat var och är att på ett långsiktigt, pedagogiskt och inspirerande sätt få människor att må bättre, med en friskare kropp och en sundare livsstil. Vi på Napractiva – Sollentunas naprapat behandlar allt från akut- och långvarig smärta, till rehabilitering från utmattning, kriser och stress. Vi kan hjälpa dig slippa bl a: nacksmärta / nackvärkhuvudvärk / spänningshuvudvärkaxelsmärta / axelvärksmärta, värk och obehag i hand, handled & armbågeryggont / ryggsmärtaknäsmärtahöftsmärta / höftvärkfotsmärta / smärta i fotled, med mycket mera. Alla dessa och många fler till synes obotliga tillstånd kan framgångsrikt behandlas genom att effektivt kombinera bland annat vår: naprapati (naprapatbehandlingar), massageidrottsmassage & akupunktur – på ett holistiskt och synergistiskt sätt – vilket är just det våra naprapater i Sollentuna är utbildade att göra.  I vårt arbete är sambandet mellan kropp och sinne en nyckel för att aktivt kunna hjälpa dig. Vi på Napractiva – Sollentunas naprapat ser potentialen hos individen och har mångårig erfarenhet av att motivera och guida såväl individer som organisationer till bättre hälsa. Du kan alltid vila tryggt i kunskapen att kvalificerad och högst kompetent personal tar hand om dig varje gång du besöker Napractiva – Sollentunas naprapat! Vi tillhandahåller bästa naprapater, naprapatbehandling, massage, akupunktur, idrottsmassage, terapeutisk stretching, KBT och friskvård för personal i hela Sollentuna med omnejd. Hos oss på Napractiva – Sollentunas naprapat behandlas och omhändertas patienter med många olika typer av smärtor och skador, från hela Sollentuna, Stockholm och även från hela Sverige. Du är varmt välkommen till oss om du har akut smärta, kronisk värk eller återkommande hälsoproblem – fysiska eller psykiska. Vi har ofta hjälpt kunder som förlorade allt hopp – få sin hälsa, styrka, energi och glädje tillbaka. Vårt arbetssätt är holistiskt och hos oss garanteras du bästa tänkbara, professionella hjälp med dina problem. Hjärtligt välkommen och känn dig som hemma! Vi ser mycket fram emot just ditt besök!

Naprapat Sollentuna - Napractiva - Sollentunas naprapat - Bästa naprapat i Sollentuna - Logga - Separator with icon - 55x54

Om vårt sätt att jobba

Napractiva – Sollentunas naprapat: Vi tänker och behandlar dig på ett unikt holistiskt sätt.

Det här är vårt mål: att göra allt för att du skall må bättre. Vi på Napractiva – Sollentunas naprapat tänker holistiskt. Vi försöker alltid hitta och bota roten till problemet, inte endast behandla symptomen! Vi ser till hela din kropp, men glömmer aldrig heller omständigheter runtomkring dig. Av erfarenhet vet vi att detta är den mest effektiva hjälp du kan få. Vi kombinerar konventionell medicin med alternativa, komplementära, evidensbaserade metoder, samt alla behandlingar som har vetenskapligt väldokumenterad effekt. I vårt arbete lyfter vi upp både dina fysiska och dina kognitiva sidor, vilket garanterar att du får ett stabilt och långvarigt resultat av behandlingen. Förutom bästa naprapater i Sollentuna (du kan slippa smärta & obehag idag) tillhandahåller vi även skön & effektiv massage i Sollentuna (eliminera värk & stress av alla slag), perfekt akupunktur i Sollentuna (stå emot och övervinn sjukdomar), djupgående idrottsmassage i Sollentuna (för effektiv träning, snabb återhämtning & bästa prestation), terapeutisk stretching i Sollentuna (öka din rörlighet, bli smidig & smärtfri), effektiv KBT i Sollentuna (ta makt över ditt liv), samt friskvård för personal i Sollentuna (vi stödjer alla former av friskvård). Varmt välkommen!

Naprapat Sollentuna - Napractiva - Sollentunas naprapat - Bästa naprapat i Sollentuna - Logga - Separator with icon - 55x54

Om ägaren Julian Benitez

Julian Benitez – Legitimerad naprapat, massör, akupunktör, lärare & föreläsare

Julian Benitez är en fullt legitimerad naprapat i Sollentuna med lärarexamen från Södertörns högskola 2002 och en naprapatexamen från Naprapathögskolan 2006. Julian har alltid pedagogiken i sitt kliniska arbete, för bästa långsiktiga behandlingsresultat. Hans intresse för kroppen och träningen är stort. Idrotten har alltid legat Julian varmt om hjärtat. Med bakgrunden som elitsprinter med flera titlar, bland annat SM silver med IFK Lidingö, har han djup insikt i idrottsrelaterade skador och hur kroppen återhämtar sig. Julian har även varit huvudansvarig för Svenska Baseboll Landslagets rehabiliteringsteam i många SM, EM och VM under flera år. Idag arbetar Julian främst som naprapat och personlig tränare åt unga elitidrottare. Parallellt arbetar han även som föreläsare för Stockholms Idrottsförbund i ämnen som träningslära, funktionell träning och rehabilitering.

Google Recensioner
4.9
219 recensioner
×
js_loader
v

Nöjda kunder

"Kanske bästa i Sverige 🙏"

Jerry Orrebacken

Kund

"Fantastiskt! De långvariga ryggproblem jag dragits med under många år har efter bara några få besök hos Julian minskat rejält. Detta har ingen av alla de tidigare kiropraktorer eller naprapater jag besökt genom åren lyckats med. Trevligt, effektivt och med goda resultat."

Rikard Ericsson

Kund

"Fruktansvärt bra service och idrottsmassage! Kan starkt rekommendera!"

Anes Burnic

Kund

"Julian är grymt duktig. Redan från första besöket kunde han minska min smärta. Han har behandlat mig över ett år nu. Och nu behandlar han mitt handikapp och jag ser väldiga förbättringar. Helt grym snubbe."

Johan

Kund

"Jag kan verkligen rekommendera Napractiva. Jag har gått till Therese i lite över ett halvår och har fått så bra hjälp med mina ryggproblem."

Emilie Kindvall

Kund

"Nybesök – Har haft problem i över 30 år. Gått till många men ingen har kunnat hjälpa mig med höften, bröstrygg och nacken. Julian hade ett fantastiskt bemötande. Ställde många frågor och hittade direkt grundproblemet. Julian, jag gillar ditt sätt att läsa 'kunden', se det dolda, vara rak, tydlig, professionell och ärlig. Du har humor med glimten i ögonen. Vilken gåva att du kan hjälpa människor. Jag kände mig redan bättre efter första behandlingen. Är hoppfull och tacksam. Rekommenderar varmt!"

Katharina Brannlund

Kund

"Professional, friendly, competent and likeable!"

David Bergman

Kund

"Har varit till mängder av olika kiropraktorer, massörer och naprapater utan resultat, men Julian är den första som har gett mig genuint hopp om förbättring. Extremt professionell, men samtidigt ett tryggt bemötande med ett genuint intresse och engagemang att hjälpa till. Rak och ärlig. Rekommenderar starkt."

Ronja Brännlund

Kund

"Jag rekommenderar 100% Napractiva, där är alla väldig duktiga och professionella. 😊"

Andrea Restrepo

Kund

"Professionellt hjälp, Julian är väldigt kunning. Smärtan försvinner efter några behandlingar."

Ksenia Augervald

Kund

"Jag hade ont när jag kom dit men nästan smärtfri när jag gick. Tack för hjälpen."

Imran Jakobsson

Kund

"Underverk för min axel, arm och nacke. Har inte haft så här mycket hopp om bättring på evigheter."

Lotta Hammarström

Kund

"Proffsigt bemötande och otroligt bra naprapat! Här känner man att man är i trygga händer. 🌸"

Nina Ahlgren

Kund

"Fantastik behandling och bemötande. Jag känner mig väldigt trygg och i goda händer. Så proffsig behandling som hjälper mig så mycket!! Tack tack tack. ☀️🙏"

Fia Aunsmo

Kund

"Jag har nyligen besökt denna fantastiska naprapat och jag måste säga att jag är oerhört nöjd med min upplevelse. Naprapaten var mycket kunnig och professionell, och behandlingen var verkligen effektiv. Jag upplevde ständig smärta i ryggen och nacken och hade svårt att hitta lättnad från mina besvär. Men efter att ha besökt naprapaten kände jag en omedelbar förbättring av min smärta och ökad rörlighet."

Patrick

Kund

"Fantastisk kvalitet i bedömning och behandling av skada. Professionellt. Super nöjd."

Charles Wyatt Ehrstedt

Kund

"Jag har haft en otroligt positiv upplevelse av Julian och Napractiva från första kontakten. Under behandlingens gång har jag känt mig trygg och väl omhändertagen - för att inte tala om betydligt mer rörlig i kroppen. Kan varmt rekommendera Napractiva."

Alma Johanson

Kund

"Otroligt proffsig, kunnig och omtänksam. Klart bästa naprapat jag besökt."

Aaron Kroon

Kund

"Jag mår mycket bättre redan efter första besök och jag ser framemot med mera besök hos er. Jag hoppas att alla smärtor kommer att försvinna! Tack igen för att du finns ⭐⭐⭐⭐⭐👌"

Tina Gatsinzi

Kund

"Jag har haft problem med ryggen i flera år och tog äntligen tag i problemet... Redan efter första besöket hos Julian kände jag mig mer rörlig och hade mycket mindre smärta i ryggen, kan inte annat än att rekommendera! 5/5."

Jimmie

Kund

"Fantastiskt bemötande och mycket nöjd redan efter första behandlingen av nacke och rygg. Förtroendeingivande och mycket professionell. Med skador och operationer känner jag att jag hittat 'rätt'. Tack!"

Jenny Wallin

Kund

"Proffs 👍"

Maria-Paz Sundberg

Kund

"Otroligt vänligt och bra bemötande. Proffsigt rakt igenom! Mina besvär jag hade med nacke och arm är nu borta."

Dimitris Dim

Kund

"Professionell och personlig. Bra bemötande och utförande avgör. Mycket nöjd. Rekommenderas varmt!"

Lisa Mellgren

Kund

"Jag har haft reumatoid artrit i många år. En dag såg jag en annons på Facebook om att Napractiva botar olika smärtor. Jag provade det och redan efter fem pass känner jag en stark förbättring. Jag minskade antalet tabletter från flera om dagen till en. Jag mår bra, jag kan leva och arbeta normalt utan smärta. Jag vill säga ett stort tack till Julian. Han utför mirakel."

Rima Pukeniene

Kund

"Den absolut bästa naprapaten jag besökt, kan definitivt rekommendera Julian till alla som söker en erfaren, professionell och engagerad person som verkligen kan sitt yrke. Kommer definitivt tillbaka!"

Reanwar Asaad Ali

Kund

"Jag har haft ryggproblem i snart 3 år, gått till olika naprapater, varit till Fascia kliniken, sjukgymnaster via vården, till slut skrev sjukvården ut mig med 'Vi kan inte göra mer, du får lära dig leva med dina rygg besvär'. Jag fick sedan tips på Julian och Napractiva. Har varit där några gånger nu och varenda gång kommer jag ut som en ny människa. Känner att jag äntligen är på väg att få bukt med mina ryggproblem."

Heba El Sheemy

Kund

"Lätt att hitta platsen. Det hjälpte mycket redan på en gång. 👍🏽 Jag är mycket nöjd."

Senait Misgina

Kund

"Efter år av smärtor i nacken och besök hos ett antal naprapater, sjukgymnaster och kiropraktorer så hade jag tappat hoppet. Bokade en tid hos Julian inkl. akupunktur och kände direkt att det här var en helt annan nivå. Högt engagerad och extremt duktig naprapat med det där lilla extra. Rekommenderar varmt Julian - den bäste jag besökt."

Cecilia Saberi

Kund

"Den bästa naprapaten jag varit till."

Katarina

Kund

"Kunde knappt gå före besöket. 30 minuter senare var jag pånyttfödd. :)"

Curt Heinrich

Kund

"Så nöjd, har varit kund ca 7 år."

Jeanette Falk

Kund

"Första av 8 napprapater / fysioterapeuter som hittat grundorsaken till flertal idrottsskador."

Theo Gunnberg-Querat

Kund

"Min sambo har haft problem med rygg och nacke i flera år, han har gått till alla möjliga olika, t.o.m. kotknäckaren i stan, men inget har hjälpt. Men idag träffade vi den bästa naprapaten i Sverige. Min sambo kan äntligen röra sig och har äntligen kraft att orka leka och busa med sin dotter igen. Rekommenderas starkt! Han gör olika saker som man ser på videoklipp utomlands, men ingen annan kiropraktor eller naprapat har någonsin gjort det, förutom han, och han gjorde det. Min sambo är så nöjd och känner att han äntligen kan andas, utan att må dåligt. 11/10 möjliga får detta besöket."

Emelie Ekholm

Kund

"Redan efter första gången kände jag skillnad, här får man resultaten man söker efter."

Daniel Livani

Kund

"This team is probably the best in Europe! Thank you for saving my body so many times! With training martial arts a lot of things happen. Julian with team always helps me to get back on track. Thank you!!"

P Capitaõ Grape

Kund

"Jag har gått till Julian i ca 8 år. Efter att ha haft problem med ryggen från att träna simning 10 pass / vecka, så känner man direkt skillnad efter ett fantastiskt besök. Nu när jag tränar för och tävlar i triathlon på nationell nivå. Så har det varit toppen med att boka in en behandling. Oavsett om det är en naprapatbehandling för ryggen eller en massage för att återhämta kroppen. Alltid toppklass och supertrevligt."

Calle Westberg

Kund

"Har elitidrottat i 15 år och haft mängder av olika naprapat / sjukgymnaster genom åren. Men här har jag fått min bästa behandling. Proffsigt bemötande och åtgärdade mina problem direkt. Kan starkt rekommendera ett besök, ni kommer inte ångra er."

Klas Nordström

Kund

"Gick från att behöva ta morfin till att kunna gå utan smärta."

Arad Basketball

Kund

"Trevligt bemötande, gav ett mycket kompetent intryck."

Robin Maddock

Kund

"Mycket duktig naprapat, jättetrevlig och vet vad han gör! Varmt rekommenderar! 🙂"

Marko Jovanovic

Kund

"Fått hjälp med bli av med intensiva nack & axelsmärtor efter tips om Julian av släkting. Proffesionellt mottagande och behandling, man vet vad man gör och det kan kännas. ;) Rekommenderas starkt."

Pelle Nilsson

Kund

"Professionell och tog sig tiden att kontrollera hela kroppen för att hitta källan till mina problem för att sedan ge mig en handlingsplan."

Lina Persson

Kund

"Julian är väldigt kunnig och kunde snabbt identifiera vad mitt problem var och vilka steg som jag behövde ta för att åtgärda det. Rekommenderas starkt."

Linus Videfors

Kund

"Julian på Napractiva är en utomordentligt kunnig, precis och kompetent behandlare! Han tar emot en med ett trevligt och förtroendeingivande sätt och man går därifrån med rak och smärtfri rygg och ny energi."

Anja Qvarforth

Kund

"Julian är riktigt duktig och bemöter sina kunder på deras nivå. Han förstår nivån på träning jag är på och både anpassar kommunikation och behandling utefter det på ett klockrent sätt."

Joakim Nilsson

Kund

"Otroligt nöjd med både bemötande och behandling hos naprapat! Jag kommer definitivt bli en återkommande kund och kan varmt rekommendera kliniken."

Matilda Thunberg

Kund
Naprapat Sollentuna - Napractiva - Sollentunas naprapat - Bästa naprapat i Sollentuna - Logga - Separator with icon - 55x54

Napractiva - Sollentunas naprapat finns där du finns!

Slipp stress kring resande i en storstad. Spara massor av tid och fokusera istället all din energi på att koppla av, bli bättre och må bäst - när du vill, var du vill! Få alla Napractiva - Sollentunas naprapats populära tjänster där du är. Under tiden du skulle behöva köra till oss - eller åka kollektivtrafik - kan du istället vila, njuta och återhämta dig, där du trivs bäst och där du har lättast att slappna av. Inget mer letande efter parkering eller nästa buss / tåg, i sommarhettan eller vinterkylan. Genom att boka våra smidiga hembesök eller kundbesök (på ditt företag, hotell eller annan valfri plats) i Sollentuna - får du tjänsten du önskar, när du vill, var du vill. Vi på Napractiva – Sollentunas naprapat levererar alla våra populära tjänster direkt i komforten av ditt eget hem eller på ditt företag, hotell eller annan valfri plats i hela Sollentuna med omnejd – var än du befinner dig och föredrar det. Varmt välkommen med din bokning här!

Naprapat Sollentuna - Napractiva - Sollentunas naprapat - Hembesök och kundbesök - 1

Hembesök & kundbesök i Sollentuna

Napractiva - Sollentunas naprapat levererar alla våra populära tjänster direkt i komforten av ditt eget hem eller på ditt företag, hotell eller annan valfri plats i hela Sollentuna med omnejd - var än du befinner dig och föredrar det! Vår kompetenta och professionella naprapat, massör / massös eller akupunktör kommer till dig där du är, vilket sparar din värdefulla tid och gör att du kan fokusera dig på din återhämtning, utan stress som resor till och från lokaler i en storstad medför. Varmt välkommen att boka din tid här och så ses vi helt enkelt hos dig, på adressen du valde, exakt då! Väl mött!

Naprapat Sollentuna - Napractiva - Sollentunas naprapat - Napractivas lokaler - 1

Lokaler i Stockholm & Sollentuna

Föredrar du istället att resa till och besöka en lokal är du även alltid varmt välkommen att boka en tid i våra trevliga lokaler på Sankt Eriksgatan 48D i Stockholm eller på Aniaraplatsen 4 i Sollentuna. Du hittar gott om parkeringsplatser i omedelbar närhet, strax intill lokalerna, med kort gångavstånd till varje lokal. Mer info kring hur du hittar till våra lokaler i Stockholm & Sollentuna finns här - varsågod! Vi tillhandahåller snabb och proffsig hjälp med många olika typer av besvär och skador, samt kan hjälpa dig slippa smärta och obehag redan idag. Hjärtligt välkommen!

Öppettider

Varmt välkommen!

Mån - Fre: 08:00 - 19:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt
Naprapat Sollentuna - Napractiva - Sollentunas naprapat - Bästa naprapat i Sollentuna - Logga - Separator with icon - 55x54

Nyheter

Senaste nyheter, tips, uppdateringar, erbjudanden, kampanjer & rabatter från Napractiva - Sollentunas naprapat - bästa naprapat i Sollentuna!

Få våra tjänster gratis!

Napractiva - Sollentunas naprapat stödjer alla former av friskvårdsbidrag! Friskvårdsbidraget är ett bidrag som arbetsgivare kan välja att ge sina anställda. Då betalar du inte för våra tjänster själv, utan det är din arbetsgivare som betalar åt dig - via ditt friskvårdsbidrag. Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag till alla tjänster som är godkända som friskvård! Våra proffsiga naprapater i Sollentuna hjälper dig gärna kring alla frågor. Hos oss blir du frisk, välmående och maximerar din produktivitet. Skräddarsydda återhämtningsövningar & uppföljningar för ökat fokus, energi och återhämtning på jobbet ingår. Vi hjälper dig effektivt minska stressen, främja avslappningen, öka koncentrationsförmågan, lungkapaciteten och syreupptaget i kroppen (vilket gör dig mer alert och pigg), förbättra matsmältningen (du blir inte längre trött efter mat - tvärtom), med mycket mera! Allt detta gör dig mycket mer produktiv och effektiv på jobbet!

LÄS MER
Vi använder cookies. Hantera.
Vi använder cookies. Hantera.
Boka tid